schildercursus - gemengde technieken
Jeanet van der Meer
 
 

Deze workshop is er op gericht om vanuit het gevoel van binnenuit vrij te leren schilderen.
Centraal staan kleur, vorm, en compositie. In het eerste deel van de workshop gaat de aandacht naar het ontdekken hoe je vanuit inspiratie blokkades beter los kunt laten waardoor je bewuster wordt van je eigen innerlijke thema’s en de verbinding van binnen naar buiten (op doek)  makkelijker tot stand komt.
Maar hoe kun je jouw inspiratie prikkelen en voelbaar maken?.
Ik wil dit o.a. op gang brengen d.m.v. een visualisatie, muziek, en beeldtaal( (teksten en gedichten). Het laatste wordt van te voren aan je meegegeven. Schrijf je zelf wel eens?.
Dan kun je ook eigen teksten meenemen en gebruiken. We starten de workshop met een visualisatie waardoor je alles even kan laten voor wat het is en er ruimte gecreëerd kan worden voor ontspanning en het laten op komen van ideeën, kleuren, en beelden. Op deze manier kan dan de stroom in gang gezet worden tot…………..

Het gaat erom dat je leert vertrouwen op je eigen creatieve proces waardoor jouw unieke en persoonlijke schilderij kan ontstaan.

De workshop duurt van 13.00 tot ±16.00 uur.

Voor verdere informatie kunt u bellen naar telefoonnummer: 020-6764919 of een e-mail sturen naar: info@schildercursusamsterdam.nl

 

 
 

De cursus

Reacties cursisten

De docent
* schilderijen
*fotografie
Werk
cursisten
Workshops
Projecten
Inschrijven

Contact

Links