schildercursus - gemengde technieken
Jeanet van der Meer
 
 
 

Reactie Helen
Je kunt bij Jeanet lekker jezelf zijn. Het maakt niet uit welk niveau je hebt, er valt altijd iets te leren. De sfeer is altijd gezellig en doordat de groepen klein zijn krijg je veel persoonlijke aandacht. De manier van lesgeven van Jeanet is enthousiast en ontspannend. Een aanrader voor iedereen die op een leuke en gezellige manier alles over de kunst en de mogelijkheden van het schilderen wilt leren kennen.

Reactie Barbara:
Jeanet, jij geeft mij heel veel schilderplezier in een vertrouwde en warme omgeving waar creativiteit en inspiratie te vinden zijn. En waar ik helemaal mijzelf kan zijn. Daar heb ik erg van genoten. Heel veel dank daarvoor!

Reactie Janneke:
Ik wil je hartelijk danken voor al het schilderplezier. Niet alleen je kennis en kunde maar ook je persoonlijkheid hebben bijdragen tot mijn vorming in de beeldende kunst.

Reactie Yvonne:
Schilderen bij Jeanet is vooral:
Inspirerend, betrokken, warm, uitdagend, sfeervol, professioneel, en verbindend.

Reactie Joke:
Schilderen bij Jeanet is een feest. De vrijheid die je geeft in de lessen kan ik zeer waarderen. Niets moet, alles mag. Je komt met nieuwe ideeën/technieken. Moe van de dagelijkse beslommeringen ga ik altijd weer uitgerust van de schildercursus naar huis. En bovenal is het ook nog enorm gezellig bij je!

Reactie Hannah:
Ik kom telkens weer terug op de schildercursus omdat ik bij Jeanet zo lekker mijzelf kan zijn. Ze brengt dingen bij me naar boven die ik zelf niet voor mogelijk heb gehouden. Ik weet niet hoe ze het doet maar ik kom graag steeds weer terug op deze schildercursus. THANK YOU!

Reactie Greta:
Jeanet, bij jou heb ik mij leren uitdrukken met verf en kleur. Dat wat in mij is, tot uiting leren brengen. Of beter gezegd naar buiten. Jij hebt me 'eindeloze' mogelijkheden van expressie laten zien. Door jou ben ik gaan ervaren en heb ik geleerd mijn gevoel meer te volgen. Blij te zijn met dat wat in mij is en zich uit wil drukken in beeld. Ik leer van jou over spiritualiteit en alles wat verder reikt dan deze realiteit. Ik ben heel blij dat ik jou heb leren kennen!.

Reactie Alex:
Ik was niet onervaren met tekenen, maar schilderen is toch een andere vaardigheid. Ik dank je voor je begeleiding en professionaliteit. Maar ook voor de warme gezellige sfeer die bij jou te vinden is.

Reactie Oetie  
Jeanet je bent een warm en hartelijk mens en ik geniet enorm van je schilderlessen! Je leert me goed te kijken maar vooral te durven.

Reactie Tjitske
''Een rechte horizon
''Gebruik maar een dikke kwast voor de lucht''
''Ik zou er nog iets meer kleur inbrengen''
''Vind je echt dat het klaar is?''
Dit zijn zo van die uitspraken die ik in de afgelopen jaren van je mocht horen. Je houding 'laat ieder zijn eigen talenten op eigenwijze ontwikkelen' heeft mij erg goed gedaan. Dank je wel voor alles!

 
 

De cursus

Reacties cursisten

De docent
* schilderijen
*fotografie
Werk
cursisten
Workshops
Projecten
Inschrijven

Contact

Links